Alt i håndmalede skilte

Skiltemaler Sørensen er et skiltemaler værksted, der udføre alt i håndmalede skilte. Jeg værner om de gamle håndværksmæssige traditioner inden for skiltemalerfaget.

 

Det gamle skiltehåndværk

Det gamle skiltehåndværk kan noget helt andet end moderne skilte. De håndmalede skilte pryder butikker og facader på en mere autentisk og rolig måde. Jeg udfører alt i håndmalede skilte, logo & reklamer malet direkte på facaden. 

 

Skilte

Jeg laver alle former for håndmalede skilte… Det er vigtigt at vælge den rette skiltning, da den rette skiltning er afgørende for at blive set i gadebilledet. For mig er det vigtigt at inddrage bygningen ,som skiltet skal sidde på, så både bygningen og skiltningen fremhæves på samme tid, så det skaber et smukt og stilfuldt gadebillede.

 

Facadedekoration

Jeg udfører alle former for facadedekoration og -logoer… Håndmalede facadedekorationer kan males på alle overflader. Fordelen ved en håndmalet løsning er, at man kan inddrage bygningen, så tekst og logo giver et mere sammenhængende look i samspil med bygningen. Ved ældre bygninger kan en håndmalet facadetekst oftest fremhæve den smukke arkitektur. Med den håndmalede løsning vil du som kunde blive set i gadebilledet og samtidig vise, at I værner om det gamle håndværk, miljøet, og at I er bevidste om helheden i gadebilledet

Indendørs dekoration

Håndmalet tekst & loge indendørs… Den håndmalede løsning er også mere miljøbevist, da der ikke er nogle former for plastikspild, som der oftest er ved andre skilteløsninger. Vælger man en håndmalet løsning, er der mange muligheder for at lave flere forskellige former for 3D-effekter, skygge og dybde med mere.Det er også muligt at lavehåndmalet tekst og logo på facadevinduer. Teksten kan enten skrives indvendigt eller udvendigt på glasset. Ved den indvendige løsning vil der være mulighed for at lave bogstaver i blank og mat forgyldning.

Glasskilte

Glasskilte der er malet på bagsiden af glasset…Glasskilte er som regel malet på indersiden af glasset, så selve teksten eller logoet altid vil fremstå skarpt i farverne. Med et glasskilt vil du opnå et meget eksklusivt udsende.

Vælger man en håndmalet løsning er der mange muligheder for at lave flere forskellige former for 3D-effekter, skygge, dybde samt andre effekter.

Skilte med forgyldning

Skilte belagt med 23,75 karat bladguld… Skilte med bladguldsforgyldning er en teknik helt for sig selv. Det er faktisk muligt at forgylde alle typer overflader. Med forgyldning kan man forgylde løse bogstaver eller selve teksten og logo.

 

 

Patinerede skilte

Patinerede skilte med et rusten og slidt look… Jeg laver alle former for patinerede skilte. Som udgangspunkt kan alle skilte og overflader patineres. Jeg laver skilte på metalplader, hvor jeg patinerer med naturlig rust.Skiltet vil derved være levende og vil med tiden ruste endnu mere. Dog kan rusten stoppes, så skiltet ikke får mere patinering gennem årene.

Patinering af træskilte. Her kan skiltene få et slidt og beskidt look. Det kan også laves, så malingen på skiltet skaller af, så det ser ud, som om skiltet har hængt udenfor i mange år

Det gamle skiltehåndværk

Det gamle skiltehåndværk kan noget helt andet end moderne skilte. De håndmalede skilte pryder butikker og facader på en mere autentisk og rolig måde. Jeg udfører alt i håndmalede skilte, logo & reklamer malet direkte på facaden. 

Flere forskellige slidte og patinerede skilte ligger i en bunke. Oven på skiltene ligger der en spartel og en stålbørste.

Min service

Jeg er behjælpelig med udkast, forslag til skiltningen, typografi samt design af logo. Det er vigtigt at vælge den rette skiltning, da den rette skiltning er afgørende for at blive set i gadebilledet. For mig er det vigtigt at inddrage bygningen hvor, skiltet eller teksten skal sidde på, så både bygningen og skiltningen fremhæves på samme tid, så det skaber et smukt og stilfuldt gadebillede.

Skilte uden plastik

Der findes mange spændende muligheder indenfor reklameskilte og facadedekoration, dog vil jeg gerne slå et slag for det gamle håndværk, hvor alt er håndmalet og helt uden plastik.

Billeder fra værkstedet