Skilte uden plastik

Bevar det gamle håndværk

Det gamle skiltehåndværk har gradvis mistet sit fodfæste gennem årene til andre typer af skilte. Dog er det smukke gamle håndværk på vej tilbage.
Der findes mange spændende muligheder inden for reklameskilte og facadedekoration. Jeg vil gerne hos slå et slag for det gamle håndværk, hvor alt er håndmalet og helt uden plastik. De håndmalede
skilte har en høj kvalitet og ingen form for plastikaffald.

En hånd der holder en spids pensel, som er ved at male outlin på en glasplade. Hånden støtter på en brun skrivestok

Ingen brugen af plastik

Når der skæres bogstaver ud i folie til moderne skilte, vil der være en del folie/plastikspild efter udskæring, og der bruges ressourcer på at bortskaffe denne restplast.
Det gamle håndværk er mere tidskrævende, dog ikke nødvendigvis meget dyrere rent prismæssigt. Hos mig betaler du for arbejdstiden og ikke for forrentning af store dyre maskiner.

Du kan gøre en forskel

England er kendt for deres store brug af håndmalede skilte på de ældre butikker i byerne. Skiltene bidrager til at give byerne stemning og charme. Det gamle skiltehåndværk kan noget helt andet end moderne skilte. De håndmalede skilte pryder butikker og facader på en mere autentisk og rolig måde.

Vær med til at bevare det gamle skiltehåndværk, reducer brugen af plastik, reducer CO2-udledningen, og på sigt skab flere arbejdspladser samt bidrag med charme i dit område.

© Skiltemaler-sørensen.dk Håndmalede skilte uden plastik

En hånd holder Blå butiksfacade, hvor der hænger et stort blåt skilt med hvid kant. På skiltet står der Lys Kraft Varme med hvide bogstaver. Under Lys Kraft Varme står det Nyvangs installationsforretning med hvide bogstaver. Foran butikken står der er bord/bænke sæt